Mingel, Pop-up's, Freestyle

Vi erbjuder gärna mindre, specifika underhållningsakter, särskilt anpassade för det kortare formatet såsom ett mingel, en middag eller för att dra igång ett dansgolv.

Denna typ av underhållning ska enligt oss vara interaktiv och överraskande. Nedan följer några exempel, som självklart kan utvecklas, justeras och anpassas till vilket tillfälle som helst. I själva verket är ingenting omöjligt, vi skapar mer än gärna något alldeles specifikt för just er!

La table

Hon bjuder på olika dramatiska poser, som den dekor hon är, men är också interaktiv på så vis att hon gärna hjälper till att överräcka dryck eller tilltugg till gästerna när hon hälsar dem välkomna. 
En unik upplevelse redan till fördrinken! 

Vårt otroligt populära levande bord finns i tre befintliga utföranden men kan även specialbeställas och anpassas efter tillställningens tema.

taktsäker service

Plötsligt överraskar servitören med att använda golv, bord och väggar som sina instrument. Vår servitör är nämligen en steppande rytmexpert! 

Dansare & övrigt

Våra dansare, pantomimare och andra fysiska artister tar sig an vilka skepnader och kostymer som helst för att förhöja ert mingel, krydda ett scenframträdande eller boosta dansgolvet.

Karaktärer

Vi skapar karaktärer särskilt anpassade för er tillställning efter era specifika önskemål. Karaktärerna kan sedan mingla med era gäster, vara värdar för kvällen eller "pop-ups" mellan övriga scenframträdanden.