VI gillar superhjältar!

Superhjältar är populärare än någonsin, och vad vore väl häftigare än att få möta några av sina hjältar på riktigt?! WALL scenproduktion drar därför igång ett nytt koncept för detta ändamål med bokningsstart till sommaren.

OBS! Bokningsbart från och med juni 2016.
Vi kan till en början erbjuda Spiderman, men hoppas kunna utöka med fler superhjältar inom kort. 

Vår kostym är en perfekt kopia av The Amazing Spiderman 2, 2016. Fullt realistisk!

Superhjältekalas

Låt din favoritsuperhjälte stå för underhållningen och säkerställ tidernas häftigaste barnkalas! Vår superhjälte dansar, minglar och leker med barnen under en hel timme. Du slipper hålla i roliga lekar, göra dansstopp och skattjakter. Vår hjälte räddar dig!

Upplägg:
Födelsedagsbarnet med vänner överraskas av ett häftigt intro och dansnummer när vår hjälte gör entré. Direkt därefter får barnen mingla med sin superhjälte, födelsedagsbarnet får en liten present och alla får chansen att ställa de frågor som säkert bubblar fram. Barnen får sedan lära sig några coola moves och danssteg till musik följt av en stunds roliga lekar för att sedan avsluta med en fotosession där alla får ta bilder med sin hjälte. 

Tid: 60 min
Rekommenderad ålder: 4-9 år 
Förberedelse: Du ordnar lokal, tårta/fika och  musikanläggning (behöver inte vara så avancerat, en stereo räcker gott) samt övrigt till kalaset såsom fiskdamm eller liknande. Om du har önskemål om att hjälten ska hålla i någon specifik aktivitet är vi öppna för förslag! 

Pris: 2490 kr, gäller 1-12 barn. Utöver detta tillkommer 100 kr per barn, upp till 20 barn.

Villkor: Du får en faktura per mail med 10 dagars betalningsvillkor. Avbokning kan ske senast 7 dagar före avtalad tid utan kostnad, vid senare avbokning debiteras 975 kr (hälften av ordinarie pris).
 

För företag

Självklart kan även ett företag boka en hjälte av oss! Alla, stor som liten, älskar väl en superhjälte? Det kan handla om ett företagsevent, kundbjudning, personalfest eller varför inte en förskola/skola som vill göra något alldeles särskilt med superhjältetema?

För dessa ändamål skapar vi ett upplägg bara för er. Kontakta oss för en offert.