Om oss


   
WALL scenproduktion är i grunden ett teaterbolag.
 Under åren 2007-2011 producerade vi musikteaterföreställningar på Vaxholms Kastell med familjepubliken i huvudfokus. Vi är ständigt på jakt efter nya spännande produktionsidéer men just nu ligger teatern lite grann i vila tillsvidare.

Istället har vi utvecklat underhållningskoncept där vi använder oss av det teatrala på andra sätt: interaktiva mingelakter som sätter gästerna i rätt stämning redan vid entrén, överraskande pop-up's till middagen, freestyle dansare som drar igång dansgolvet eller vadhelst ni önskar till just ert event! Vårt signum är det karaktärsbaserade och gärna interaktiva. 

Vi vänder oss till eventbyråer, större och mindre företag, kommuner, mässor; kort sagt vem som helst som är ute efter en lite annorlunda underhållningslösning med karaktärsbaserad och/eller interaktiv underhållning som överraskar!

Kontakta oss och berätta vilken typ av tillställning ni ska ha så arbetar vi gärna fram ett förslag specifikt för er!

VÅR Affärsidé

Utveckla och erbjuda karaktärsbaserade och interaktiva underhållnings-koncept.

Producera egna teaterföreställningar.
 

VÅR Värdegrund

Hjärta...
Ett vänligt, tillmötesgående  sätt mot kunder och medarbetare.
Själ...
Lägger ner vår själ på att få kund och publik nöjd.
... och jävlar anamma!
Blod, svett och tårar om så behövs för att få ett lyckat slutresultat.
 

Hört från kund

Tusen, tusen tack för en otroligt proffsig, fin föreställning vi fick se i går med två av våra barnbarn och två av våra barnbarnsbarn. Alla-från lilla Juni, 4 år till farfar/gammelmorfar 76 njöt i fulla drag. Vi väntar ivrigt på nästa års produktion !

Mvh Lena, Björn, Ulf, Ella, Alex, Meja och Juni

Det här är vi

Stefan Wall
Delägare
Producent, regissör
wallscenprod@gmail.com

"Jag har världens bästa jobb! Jag älskar att underhålla människor och med en bakgrund som skådespelare, dansare och artist vet jag hur det känns när allt bara klaffar, publiken applåderar och skrattar och den där magiska känslan uppstår i lokalen. 

Som producent är det min uppgift att skapa, se över och slutföra större och mindre produktioner. Se till att alla komponenter förs samman så att helheten blir så bra som möjligt. Det ligger också i min roll att se det där som andra kanske missar. Var en häftig entré kan göras eller om det inte vore intressant med en rörlig vägg här eller… Ja, det gäller helt enkelt att vara lite knäpp och ha en nära relation till sitt barnasinne. Jag har även flera års regi- och koreografivana och jobbar gärna direkt med våra skådespelare och dansare."
 

Anna Wall
Delägare
Producent, projektledare, manusförfattare
wallscenprod@gmail.com

"Att arbeta med andra kreativa människor inspirerar och driver mig framåt. Att hela tiden möta och försöka tillmötesgå olika sorters kunder och publik sporrar mig att alltid vilja lära mig mer, hitta nya vägar, nya uttryck.

Jag har alltid fascinerats och lockats av teaterns magi, av scenens dragningskraft och doften av kreativitet och svettig scenkostym. I över tio år har teatern varit mitt kall, först i min egen personliga strävan mot tiljan och därefter i rollen som producent och manusförfattare. Med känsla för ord och form, en knäpp fantasi och ett inte helt avigt tonöra känner jag att jag i min nuvarande yrkesroll hittat kombinationen för alla mina sidor."